Ullfors

Det gäller att fånga stunden, tänkte jag när vi fick en spontaninbjudan att komma och grilla hos vänner i Ullfors. Ullfors ligger alldeles utanför Tierp och vi satte oss i bilen och brassade dit.

Det blev en härlig dag och vi kunde fiska vid ån som rann genom tomten, barnen fick åka fyrhjuling och tomgasa i parkerad rallybil. Oscar och Maya fångade varsin aborre, varav en hamnade på grillen och Julia fick upp en stor gädda till allas förtjusning, men dess själ ville tillbaka i ån igen, sa hon.

Med ett löfte till barnen att nästa gång sova över lyckades vi till sist få dem till bilen och åkte hemåt i sommarkvällen.

Sommarlycka*

 

2 kommentarer till “Ullfors

  1. sofia Post author

    Vad trevligt det låter med återbruksfestival, tack för tipset! Själv hinner jag tyvärr inte dit, vi åker till Härnösand på fest idag. Hoppas ngn annan nappar!

    VarmKram
    Fia

  2. Maria

    Mmm, det låter mysigt! Har ett litet utflyktstips till dig och alla andra inför morrondan; Återbruksfestivalen i Nordansjö. Besökte den idag och det var riktigt mysigt! Dessutom god filippinsk mat i bygdegården. Många kramar runtomkring, särskilt nu när det händer ofattbara saker…/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *