Uppslukad

Jag är helt uppslukad av boken Ayurveda för ditt sinne av Janesh Vaidya och smiter undan så fort jag får möjlighet för att läsa, om jag så bara hinner läsa några minuter åt gången. Boken har ayurvedan som bas och ur den blommar så fint även Yogan upp, Yogans åtta grenar och en tredjedel av boken handlar om våra sju stora energicentran (chakran) och de benämns av Janesh som Sinnets sju dolda krafter.

Jag är förtrollad av passion för bokens innehåll och läser hejdlöst huller om buller utan någon eftertanke, det spelar liksom inte någon roll vart jag läser, jag finner inspiraiton och tillfredsställelse vart jag än börjar…. och ångest när jag tvingas sluta.

Kom ihåg att den sanna konsten aldrig lyder några regler, bara hjärtat.

Janesh Vaidya

 

Kommentarer till “Uppslukad

  1. Lena Landby

    Jag älskar också den fina boken/julklappen av Jenny, dedikerad till mig av Janesh. Slår ofta upp boken var som helst och läser – för det är precis på rätt ställe och jag är såååå glad över att jag kommit i kontakt med den, vilket sätter ignång kontakten i mig, i mina medmänniskor och det startar ringar på vattnet…Såååå fint och såååå vacker handling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *