Utlopp

Yogapassen gör gott, tänker jag, vet jag … och tar tacksamt emot lite känslomässig utrensning. Kvällens yogapass bjöd på extra uppmärksamhet till halschakrat som står för kommunaktion. Ge utrymme åt rösten i hjärtat. Framförallt lyssna till och uttrycka den till sig själv.

Och själv känner jag att jag kom i kontakt med undertryckta känslor som vill få ett utlopp. Så jag stannar och känner. Kanske skriver några rader bara för mig.

Måste bara tipsa om hur skönt det kan vara att skrika, skrika för full hals och få energin i flöde. Skrika kan man ju göra djupt inne i skogen eller i bilen. Jag har skrikit ur min stress många gånger längs motorvägen mellan Falun och Borlänge förr om åren. Det är helt underbart. Men det funkar faktiskt otroligt bra att bränna av världens primalskrik helt tyst. Sprängöppna käken, ta i från tårna och upp och kämpa ut det – lovely, rekommenderas varmt!

Ps googlade på primalskrik och hamnade på en sida som beskrev Terapimetoder – Primalskrik och där stod det så här. 

1. Skrik

Klart.

 

 

4 kommentarer till “Utlopp

 1. Fia

  Vad underbart att höra Lena, att du tog ett steg framåt. Tack för att du kom och tack för att du delar. Kram

  Jennifer, den djupa (kanske inte så värst djup, men den sväljer ljudet bra) BergeboSkogen välkomnar dig och det gör också den stora motorvägen till Falun … eller varför inte åka en svöng mot Ludvika 😉

  Visst var det coolt Jenny när vi släppte loss vårt Ronja-skrik över Siljan?!!

  Kram till er

 2. Jenny

  Testa det med dig i höstas med SunYogi 🙂 kan varmt rekomenderas både tyst och högljudt…

 3. Jennifer

  Det ska genast testas, just nu känns det som att jag skulle kunna skrika rakt ut timtals. Tack fina du för att du ger så mycket bra info! Kram

 4. Lena Karlsson

  Tack för ett yogapass som gav mig ro och styrka, det hjälpte mig att ta ett steg framåt/kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *