Vacker kvinna

Nyligen lärde jag mig utav en klok, ödmjuk & vacker kvinna att få svar från mig själv. Hon lärde mig att jag kan skriva en fråga med höger hand. Sen byta hand. Och skriva svaret med vänster hand.

Jag har provat denna övning och för mig är den fantastiskt bra. Min högra sida, min maskulina sida har varit dominerande i mitt liv. Den har fått mig att vara kontrollerande, strukturerad, planerad, målinriktad. Fröken ordning och reda helt enkelt.

Nu söker jag kontakt med min kvinnliga sida, dvs vänster. Jag vill förstärka min intuition. Jag söker närvaro, lugn, harmoni, tillit, vila, stillhet.

Och med denna övning får jag tydligare svar på vad som är viktigt för mig just nu. Innerst inne. Jag ser det som att min högra sida domineras mycket av rädslor och egot. Medans min vänstra sida är känslor och hjärta. Min vänstra sida tar hand om mig på ett mjukare moderligare sätt – ger mig den kärlek jag så länge längtat efter.

Ni män som läser detta, har också en kvinnlig sida att bejaka, er vänstra sida. Och du som är vänsterhänt, dvs dominerande i vänster hand, skriver frågan med vänster och svaret med höger.

 

Kommentarer till “Vacker kvinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *