Vajra Paatra

 

Jag har setat vid datorn en stund nu, tittat på bilderna och läst i pappren jag fått av Ram Ananda, men jag vet ändå inte vad jag ska skriva. Huvudet är tomt. Fast egentligen är jag helt fylld, så missförstå mig inte, jag är totalt fylld bortom mig själv, jag kommer liksom inte åt orden och upplevelsen, den är för stor just nu för att greppa.

Jag känner av hela mitt väsen att jag har hittat något, en nyckel för att hitta hem, finna mer av mig. Jag vet att något stort är på väg att skifta om i mig, att mitt sanna jag är på väg att träda fram.

Tills orden för att beskriva Vajra Paatra finner sig så lägger jag in en text här som beskriver en bråkdel och så kanske någon  av er som var med vill fylla på med någon kommentar …

VajraPaatra, en ny och samtidigt urgammal indisk metod av healing, transformering av våra inre förmågor och kunskaper genom speciella trum- och sångsessioner. Ljudvibrationerna helar sinne, känslor, nerv- och immunsystem och öppnar upp för vårt högre medvetande. Prema Ram Ananda som har bott i Indien under flera år, är den förste lärjungen från Västerlandet som blivit initierad i detta urgamla, hemliga system. Under 2011 släpptes kunskapen för att stödja den mänskliga evolutionen.


 

2 kommentarer till “Vajra Paatra

 1. Fia

  Tack för att du var med igår Lena och tack för att du delar.
  Kraftfullt och magiskt var det, jisses!

  Skönt att vi kunde tala lite på telefon idag, kändes lättare än här. Vi är med på samma tåg har jag en känsla av – håll i dig, nu åker vi 😉

  Kram på Dig

 2. Lena Landby

  Tack för Vajra Patra igår, det blev en stund för mig själv i mitt inre. Mitt ego började snabbt tjoa och jag försökte tysta det och sa att detta var det hjärtat bestämt sig för att göra under två tim…men egot poppade upp några ggr till för att sedan bli helt tyst och upplevelsen tog plats i stället!
  Jag hade en stark en känsla att jag träffat Ram Ananda förut – nånstans – på nån plats – i nåt liv. Kroppen ville dock ha högre upplevelse/ljud av hans röst och trummor och jag fick hela tiden en känsla av att jag ”borde sitta närmare”, vara närmare, få närmare toner, ljud och energi – men mitt ego höll mig sorgligt tillbaka på min plats på stolen, fast hjärtat ropade Nära, nära…och kroppen ville flera ggr resa sig och sätta sig nära nära…

  Under tiden var jag i känslan och djur ”kom gående”:
  Jag skriver nu ur Solögas bok:
  Kamel: Det är bra att hushålla med din egen energi. Ett steg i taget tar dig ända fram. Min gåva till dig är att den kreativitet eller ditt arbete för dig ut i världen.

  En elefant visade sig också: Dela med dig av din visdom. Min gåva till dig är att vara lärare. Det finns nu saker du kan lära andra. Som elefanterna sa till de äldre, de som minns allt sedan skapelsens början. Vår uppgift är att minnas allt som skett och att föra den urålderiga visdomen med oss in i framtiden. Vi är de som minns!!

  Ett norrsken kom med mycket grönt….som slöjor runt och omkring mig. Färgen övergick i royalblått och svävade iväg. Känslan av lugn och fridfullhet var utpräglad under tiden han trummade. Glädje bubblade i kroppen en stund liksom tårar som brände bakom stängda ögonlock. När första delen var slut och vi fick öppna ögonen och röra kroppen, så kände jag att mina fingrar svullnat rejält! Jag blev fundersam och detta pga att jag länge haft värk i kroppen, som ca 4 månader sedan mynnade ut i enorm värk och svullnader i leder och muskler. Så rejält så jag undrade om jag fått reumatiskt då jag knappt kunde ha skor eller ta på kroppen, sitta i olika ställningar osv, så jag testades hos läkare – vilket inte gav utslag på reumatisk (som finns olika sjukdomar i släkten av), men dock artros i lederna. Jag fick för 1,5 mån sedan tipset att börja äta glutenfritt och har känt skillnad på min värk och svullnad i kroppen. Därför blev jag så väldigt förvånad att han trummat fram svullnaden igen – dock ingen värk. Jag la bort fokus på detta och tänkte att det troligen rörde sig om direkta utrensingar sedan började vi dansa. Han visade sin ”frigörande yoga” och det lilla jag rörde mig på samma plats igår visade sig i en enorm träningsvärk i kroppen i morse. Jag fattade inget tills jag förstod att det också var pga – eller tack vare Vajra Patra. Strax ska jag dansa loss och låta kroppen röra sig som den vill och frigöra mig själv en stund.

  Om jag ska medverka i Sanandas grupp får Universum bestämma åt mig. Jag följer flödet i livet just nu….Nu kallar den Frigörande yogan, så vi hörs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *