Vem vill du vara?

Älvmötet

Vem vill du vara?

Den frågan ställde min sponsor (12-stegsprogrammet) till mig i höstas då vi började jobba. Just då när frågan ställdes så var jag inte redo att besvara den, jag var mitt i processen att lösa upp knutarna inom. Nu när de gamla maskerna synliggjorts och många fallit av så har känslan infunnit sig av att det finns utrymme för att skapa och fylla mig själv.

Så vad vill jag då fylla mig själv och mitt liv med? Vem vill jag vara? Jag har en vit duk framför mig och kan låta den formas som jag vill. Inte själv såklart utan med Guds hjälp. Och lyssnar jag noga, är närvarande inom mig själv och livet, så upptäcker jag vad som ger mig mest glädje och vart min naturliga plats är.

Jag som coach vet ju att vi skapar vår egen verklighet, lagen om attraktion råder. Så visst har jag medvetet skapat förut men då med de gamla mönstren omedvetet aktiverade, dvs skapat ur rädsla, kontroll och ängslan.

Så det är först nu jag börjar bli redo att berätta för Gud vem jag vill vara och be om hjälp att skapa det. Skapa ur glädje, trygghet och kärlek – till mig själv, livet och alla andra. För det är faktiskt så att vi gör oss bäst när vi öppnar oss för vår egen potential och på så vis ger av oss själva till andra.

 

4 kommentarer till “Vem vill du vara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *