Virvlar runt

Känns som jag virvlar runt i en spiral, jag är verkligen i min Vortex, allt snurrar på lätt, snabbt och ansträngningslöst. Jag har ju kommit till en punkt där jag väljer hur jag vill leva, Snigelmamma, författare, yogalärare, arrangera retreater och andliga sammankomster och vips så faller allt på plats…

Yogaklasserna är fulla. Utkast till böckerna kommer på pränt. Yogaretreaten har under ett dygn fått 4 anmälda och 1 prel.bokning. Soultalk är fullbokad i mars och det finns 4 platser kvar i april. Bokad på välgörenhetsdag med Zonta. Barnen är lyckliga. Huset är färdigbyggt. Jag och Nogge flätas samman allt djupare. Jag som Snigelmamma är nöjd hemma mest hela tiden.

Det kanske inte verkar så märkvärdigt för dig som inte känner mig, men ni som lever i min närhet vet hur många år vi satt fast i ett beslut om huset, bygga ut eller flytta? Ett enkelt beslut kan tyckas men som gyttjade oss fast i flera år. En annan del är mina böcker, jag skrev och skrev, hade massor av idéer men gjorde inget helt klart. Har drömt sedan jag var barn om att äga en retreatgård = tvärtrög energi. Och nu när jag insett att en fysisk plats, att förvalta med ansvar och sömnlösa nätter ärligt talat inte är min dröm. Drömmen är snarare att vistas i sådana ljuva miljöer där någon annan sköter marktjänsten och jag kan komma in med mina själavänner och njuta av en retreat tillsammans och sen packa ihop och åka till nästa ljuva ställe. Känna friheten i rörelsen, dvs låta mig vara i min Vortex.

Jag älskar att vara i min Vortex. Jag älskar när det går undan och livet rullar fram lätt och enkelt. Jag älskar att jag faktiskt har ett val att göra det jag älskar att göra.

 

 

3 kommentarer till “Virvlar runt

  1. Jenny

    Jag förstår dig Fia 🙂 Du inspirerar mig i mitt flow och visst är det underbart! Stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *