Yoga & Dance

…. festival i Stockholm

Jag hade som mål att gå utanför min ”comfortzone” och uppleva något nytt. Sagt och gjort. Klasserna jag tog idag var;

Conscious Movement * SkrattYoga * De 5 Rytmerna * KundaliniYoga

Dagen var fantastisk! Jag dansade, yogade, skrattade och mediterade i 4*90 min dvs 6 timmar.Träffade några av mina SamaYogaVänner, vi som läser till Yogalärare tillsammans – det var underbart att få träffas igen. Tänk att nästa gång vi ses är i januari när vi möts på Bali för steg 2 i lärarutbildning.

Skrattyogan gick jag på för att jag vill uppleva det och för att jag samtidigt är lite rädd för det. Rädd att övningarna känns töntiga och att jag ska skämmas. Men efter 5 min vek jag mig dubbel av skratt… det var så skoj! Och jag fick lära mig att man behöver inte ha något att skratta åt eller man behöver inte vara glad för att skratta – skrattet finns i kroppen, det frigörs bara vi släpper fram det. Och det var överraskande lätt att släppa fram det!

Skrattinstruktören Sofia

Efter skrattyogan dansade jag loss och fick fatt i min livsenergi i De 5 rytmerna. Kändes som ett energigivande och frigörande trancedanceparty!!!

Nirvanaflow

Lugnade ner sinnet med KundaliniYoga. Utmanande och lite tufft tyckte jag det var, då vi höll länge i positionerna och andningsövningarna. Jag fick träna på mitt tålamod och min uthållighet. Mycket givande med andra ord.

Guru Dharam Singh

Avslutade dagen med en fräsch CevréSallad och tog sen med en latte och strosade mot hotellet med ett leende på läpparna – så tacksam över en underbar dag!

 

3 kommentarer till “Yoga & Dance

  1. Nogge

    Glad att du verkar ha så mysigt!! Passa på att njuta och ta hand om dig och ditt inre. Vi älskar dig!! / Nogge,Oscar,Maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *