Yoga Girl

Känner mig inspirerad av livslust och glädje när jag läser boken om Yoga Girl (Rachel Brathen) och tar del av hennes visdom och vackra bilder. Kärleken till Yogan bara växer och med den kärleken till mig själv och livet.

Yoga Girl

Yoga Girl citat

 

2 kommentarer till “Yoga Girl

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Hej Anne

  Jag håller med dig att många yogapositioner kan skrämma iväg yogaeleven. Själv har jag varit yogalärare i över 12 år och fortfarande inte gett mig hän till de utmanande positionerna. Även om jag fängslas av bilderna.

  Yoga för mig är en förening av själen i kroppen. Eller kroppen i själen. Det mest betydelsefulla Yogan ger mig är kontakten med mitt högre jag och sinnesron.

  Och yoga är en del av Livet. Yogaasanas (positioner) kan göras på vardagsrumsgolvet och lite varstans. Den bästa Yogan är den som blir av.

  Boken inspirerar som mest med hennes öppenhjärtiga delande av sin livshistoria. Den är läsvärd tycker jag.

  Namaste
  Savita

 2. Anne Nygren

  Yoga Girl, ja visst jag har också varit inne och sneglat på boken. Dock beslutar jag mig alltid för att inte köpa dessa böcker om yoga. VARFÖR? Jag tittar på de avancerade bilderna och konstaterar att böckerna endast är till för de riktigt utvecklade, de som yogat i flera år och är nästintill elitgymnaster. Jag vill yoga i liten skala hemma i mitt vardagsrum och i några lugna enkla övningar. Förresten, det kanske i slutändan inte är någon yoga då;-) Hmmm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *